Διοργανωτής

efet
Τηλέφωνο
210 6776 6667
Διεύθυνση ηλ. ταχυδρομίου
754654@46.gr
the fighting mall

Τοποθεσία

the fighting mall
φιλικων 58,περιστερι
Κατηγορία
QR Code

Ημερομηνία

Ιούν 26 2020
Expired!

Ώρα

00:00 - 20:00

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
«Γ. Παπαδάκης» συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 19η συνεχή χρονιά,συμμετέχονταςστοΠανελλήνιοΣυνέδριοΔιατροφής πουθαπραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 11 έως 15 Φεβρουαρίου 2019, σε συνεργασία του Ινστιτούτου με την Πανελλήνια Εταιρεία Διατροφής.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει σημαντικά στην

συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Γιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αφού τα θέματα Διατροφής που θα αναπτυχθούν στο Συνέδριο, θα καλύψουν το κενό, που υπήρχε μέχρι σήμερα, αφού τα θέματα αυτά στις Ημερίδες εθίγοντο ακροθιγώς.

Για άλλη μία χρονιά, καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να ξεπεράσουμε τις αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία, για να πραγματοποιηθούν οι Ημερίδες με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις και το γνωστό σε εσάς πρόγραμμα, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα για το 2019, με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας και συμπεριλάβαμε μεταξύ άλλων τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος και είναι τα κάτωθι:

Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γιατρό της Π.Φ.Υ.
Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων,

Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
Συμπεριλάβαμε και φέτος στο πρόγραμμα:
Το Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών.

Το Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση.
Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια για τον Σακχαρώδη Διαβήτη
Το Βήμα του Ειδικευομένου με ομιλητές Ειδικευόμενους Ιατρούς Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής . Και τέλος το 12ωρο Σεμινάριο με θέμα: στη Ρευματολογία, Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά στο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και τις Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» από 11 έως και 15 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Αθήνα, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

Hourly Schedule

σεμιναριο

8 - 9
wellcome
wellcome
9 - 11
mpla
mpls